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毎度のスモークマン
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ベーコンの研究継続中。

最近は寒くて温度が上がりにくいので、炭使って温度上げてます。

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数を重ねることに改良されるダンボール燻製器の機能は良好!

待ち時間のお供の豆餅のこんがり醤油焼きの味も良好!

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さて肝心のベーコンは・・・

自分の目標を100点とするならば、まだまだ50点・・・

毎回味、香りともに良くなってはいるけれどまだまだ未熟。

もちろんたった数回の練習で極上品作れるはずなんかないんですが。

次回の目標は100点、最低ラインは50点より上で。

常に改良できるように頑張ろう。

とりあえずこの品は11.1の黄金パーティのつまみに提供します。


Under the continuation of research of bacon.

Since it is cold, temperature is raised recently using charcoal.

The smoke-dried machines of corrugated paper are improved each time.

Soy sauce baking of a rice cake containing cooked soybeans of waiting time is delicious.

Now, when it comes to important bacon …

When its target is made into 100 points, they are 50 points this time …

The taste is improved each time.

However, it is still unripe.

This is not easy.

The thing difficult, of course understands.

The number of next targets is 100.

A borderline is 50 or more points.

It improves each time and makes it improve.

The KOGANE party of 11.1 is provided with this elegance.


テーマ:おうちごはん - ジャンル:グルメ

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PROFILE

Tetsuya Matsukawa(組長)

Author:Tetsuya Matsukawa(組長)
日々の記録。

2014.5.3
故郷六ノ里にkedi cafeオープン。
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